Το Miniso αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Miniso ?
Κάντε επανέκδοση εδώ!!
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50.00€

Αναζήτηση

Τα Minions Γράφουν Ιστορία στην Miniso

Τα Minions Γράφουν Ιστορία στην Miniso

Τα Minions είναι μικρά κίτρινα ανθρωπάκια τα οποία ενώ από την αρχή του ξεκινήματός τους ακολουθούν τους κακούς της ιστορίας, συμπεριλαμβανομένου και του Κόμη Δράκουλα, με κάποιο τρόπο πάντα καταφέρνουν να τους σκοτώνουν κατά λάθος.

Οι τρεις αγαπημένοι ήρωες της παιδικής σειράς είναι ο Μπομπ, ο Στιούαρτ και ο Κέβιν.

ΜΠΟΜΠ

Είναι ένα Minion το οποίο λέγεται ότι είναι το πιο παιχνιδιάρικο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα Minions. O Μπομπ βρίσκει την αγάπη σε οτιδήποτε, όπως σε ένα αρουραίο που βρήκε σε έναν υπόνομο. Του αρέσουν επίσης οι ιστορίες πριν τον ύπνο  και το παιχνίδι με το αγαπημένο του λούτρινο αρκουδάκι, τον Τιμ.

Τα Minions Γράφουν Ιστορία στην Miniso 2

ΣΤΙΟΥΑΡΤ

Είναι ένας παιχνιδιάρης, φιλικός και αστείος χαρακτήρας των Minions. Είναι ικανός στα βιντεοπαιχνίδια όπως ο φίλος του ο Ντέιβ. Μπορεί επίσης να είναι ο πιο ειλικρινής και αθώος από όλα τα Minions. Θεωρείται ότι είναι ο πιο χαλαρός μεταξύ των άλλων Minions προτιμώντας να χαλαρώνει μόνος του και να παίζει γιουκαλίλι παρά να ακούει τους κανόνες και τις διαταγές. Είναι ο πιο πεινασμένος χαρακτήρας της ταινίας και αυτό φαίνεται στην προσπάθειά του να φάει τον Μπομπ και τον Κέβιν ενώ φανταζόταν ότι είναι μπανάνες. Ο Στιούαρτ είναι το πιο επαναστατικό Minion από όλα όσα έχουμε γνωρίσει.

Τα Minions Γράφουν Ιστορία στην Miniso 3

ΚΕΒΙΝ

Ο Κέβιν λατρεύει να κοροϊδεύει και να παίζει με τους υπόλοιπους φίλους του. Τα αγαπημένα του αθλήματα είναι το γκολφ, το πόλο και το κρίκετ. Ο Κέβιν έχει αίσθηση του χιούμορ και αυτό μπορούμε να το δούμε επειδή θεωρεί ότι είναι αρκετά ξεκαρδιστικό να βλέπει τον Τομ να μεταμορφώνεται σε μωβ Minion. Είναι ο βασικός χαρακτήρας της ταινίας Minions και αρχηγός της τριάδας που αναζητά ένα νέο ιδιοκτήτη. Πραγματικά όμως νοιάζεται για την ασφάλεια και την ευημερία των φίλων του.

Τα Minions Γράφουν Ιστορία στην Miniso 4

Φέτος τα Minions αποφάσισαν να επισκεφθούν τα καταστήματα MINISO και να κλέψουν τις καρδιές όλων αυτών που τα αγαπάνε. Μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας, όπως άλλωστε έχουν συνηθίσει οι καταναλωτές των προϊόντων της MINISO, είναι πλέον διαθέσιμη στα φυσικά καταστήματα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας στην Ελλάδα.

Κατηγορίες όπως λούτρινα, είδη σπιτιού, αξεσουάρ και τσάντες ήρθαν για να κάνουν την ζωή  των καταναλωτών των προϊόντων της MINISO πιο εύκολη αλλά και παράλληλα συναρπαστική με τους σκανδαλιάρηδες χαρακτήρες των Minions.

Τα Minions ήρθαν και θα παραμείνουν για καιρό στη MINISO γράφοντας έτσι την πιο τρελή και παιχνιδιάρικη ιστορία τους. 

Βρες τα όλα πατώντας εδώ