Το Miniso αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Miniso ?
Κάντε επανέκδοση εδώ!!
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50.00€

Αναζήτηση

Πλανήτης ΒΤ21

Πλανήτης ΒΤ21

OI BTS ή αλλιώς γνωστοί έως Bagtan Boys είναι το παγκοσμίως γνωστό συγκρότημα από την Νοτιά Κορέα που έκανε το ντεμπούτο του 2010. Το συγκρότημα αποτελείτε από 7 μέλη τον RM , Jin, Suga, J-hope, Jimin, V και Jungkook.

Ο κάθε χαρακτήρας είναι φτιαγμένος από κάθε διαφορετικό μέλος του συγκροτήματος. Το όνομα BT21ειναι μια μίξη του ονόματος του συγκροτήματος και του 21ου αιώνα. Τα μέλη θέλανε κάτι που αντιπροσωπεύει τόσο αυτούς αλλά και τον 21ο αιώνα, ώστε να ζήσει η κληρονομιά τους για τα επόμενα 100 χρονιά.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιος είναι ο σκοπός των BT21 αλλά και να γνωρίσουμε ξεχωριστά τους αξιολάτρευτους χαρακτήρες.

 

Στον πλανήτη BT, ο πρίγκιπας TATA ονειρεύεται να εξαπλώσει την αγάπη σε όλο τον γαλαξία. Αποφασισμένος να πάρει την μοίρα στα χεριά του ο πρίγκιπας καλεί τον φύλακα ρομπότ VAN  για ένα διαστημικό ταξίδι στην γη.

Μετά την άφιξη τους στην γη ο πρίγκιπας ανακαλύπτει ότι για να κερδίσει τις καρδίες των γήινων πρέπει να γίνει κάτι μεγαλύτερο να ένας σούπερ η καλυτέρα ένας Universe star. Αποφασίζοντας όμως ότι η ομαδική δουλειά θα ήταν πιο αποτελεσματική, ο ίδιος και VAN προσπαθούν να βρουν και άλλους με το ίδιο όνειρο. Και έτσι ανακαλύπτουν τους KOYA,RJ,SHOOKY,MANG, CHIMMY και COOKY  για να γίνουν η μεγαλύτερη pop- culture αίσθηση σε όλο τον γαλαξία.

 

 

 

Koya (RM) : To μπλε κοάλα Είναι ο πιο έξυπνος, πολυτάλαντος και υπναράς. Ο Koya λέγεται ότι κοιμάται και ξυπνάει με το κεφάλι του γεμάτο σκέψεις.

 

RJ ( JIN) : Το αλπακά. Ο RJ λατρεύει να μαγειρεύει και αντίστοιχα να τρώει. Ο συμπονετικός χαρακτήρας και το χαριτωμένο παρουσιαστικό κάνουν τους άλλους να νιώθουν ανετά μαζί του.

 

SHOOKY ( SUGA) : Ο SHOOKY το μικρό μπισκοτάκι. Αυτό που του λατρεύει να κάνει είναι φάρσες στους φίλους του ενώ αντίστοιχα αυτό που μισεί πιο πολύ στον κόσμο είναι το γάλα.

 

MANG ( J-HOPE): Το σκιουράκι με την μάσκα αλόγου. Ο Mang είναι ο χορευταράς του γκρουπ. Ενώ έχει το πιο χαριτωμένο μικρό προσωπάκι μπορείς να το δεις μόνο όταν βγάζει την μάσκα που έχει  παντού μαζί του.

 

CHIMMY ( JIMIN): Ο Chimmy το γλυκό σκυλάκι με την κίτρινη κουκούλα είναι ο πιο εργατικός. Αν κάτι του κεντρίσει το ενδιαφέρον θα βάλει όλη του την καρδιά  και θα δουλέψει πολύ σκληρά για αυτό.

 

TATA (V) : Ο πρίγκιπας TATA είναι ο διάδοχος του πλανήτη BT και ο πιο περίεργος από τους χαρακτήρες. Λέγεται ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και ότι το σώμα του είναι σαν λάστιχο και μπορεί να πάρει οποία μορφή θέλει.

 

COOKY (JUNGKOOK) : Μην αφήσετε την χαρωπή όψη του COOKY να σας ξεγελάσει, είναι ο πιο ενεργητικός και ευγενικός φίλος που θα μπορούσες να έχεις και μπορείς να υπολογίζεις πάντα σε αυτόν.

 

VAN ( ARMY) : Ο παντογνώστης όλου του γαλαξία. Λέγεται ότι είναι ο προστάτης των BT21 και τους προσέχει 24/7.