Το Miniso αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Miniso ?
Κάντε επανέκδοση εδώ!!
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50.00€

Αναζήτηση

Η Ιστορία Των Disney Animals

Η Ιστορία Των Disney Animals

101 Σκυλιά της Δαλματίας

Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 25 Ιανουαρίου του 1961 με εταιρία διανομής τη Walt Disney Studio Motion Pictures. Ο Πόγκο και η Περντίτα είναι δυο σκυλιά Δαλματίας που ζουν στο Λονδίνο και έχουν 15 κουταβάκια. Την ημέρα που γεννήθηκαν τα κουταβάκια το σπίτι τους επισκέφθηκε η Κρουέλα ντε Βιλ, μια πλούσια και μοχθηρή γυναίκα που θέλει να αγοράσει τα κουταβάκια και να κάνει με αυτά μια υπέρλαμπρη  γούνα. Οι ιδιοκτήτες του Πόγκο και της Περντίτα αρνούνται  κατηγορηματικά κι έτσι η Κρουέλα βάζει τα πρωτοπαλίκαρά της να κλέψουν τα κουτάβια.

Αφού κατάφεραν να τα κλέψουν τα βάζουν σε ένα εργαστήριο με πολλά άλλα κουτάβια Δαλματίας. Ο Πόγκο και η Περντίτα χρησιμοποιούν  το ” Γαύγισμα του Λυκόφωτος”, ένα τρόπο επικοινωνίας των σκύλων, για να ζητήσουν  τη βοήθεια των άλλων σκύλων του Λονδίνου. Με αυτό τον τρόπο βρίσκουν το εργαστήριο και σώζουν τα κουτάβια αλλά συνειδητοποιούν ότι, εκτός από τα δικά τους , υπάρχουν και αλλά 84 κουταβάκια, έτσι αποφασίζουν να τα υιοθετήσουν και να επιστρέψουν όλοι μαζί στο Λονδίνο. Οι ιδιοκτήτες τους ψάχνουν παντού, αλλά ξαφνικά χτυπάει η πόρτα και μέσα μπαίνουν πολλά πολλά κουταβάκια Δαλματίας.  Όταν τα μέτρησαν είναι σύνολο μαζί με τα δικά τους 101 σκυλάκια Δαλματίας. Στο τέλος αποφασίζουν να μετακομίσουν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι που θα χωράνε όλα τα κουταβάκια.  

Μαρί

Η Μαρί είναι ο βασικός χαρακτήρας στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 1970, οι Αριστόγατες. Είναι ένα γατάκι με λευκή γούνα της Δούκισσας που έχει δυο αδέρφια, την Τουλούζ και τον Μπερλιόζ. Η Μαρί πιστεύει ότι είναι μια μικρή κυρία και προσπαθεί να μιμηθεί την κομψότητα και την ευπρέπεια της μητέρας της Δούκισσας. Αυτό την κάνει να φαίνεται αγενής και κακομαθημένη, ειδικά όποτε σπεύδει να πειράξει τα αδέρφια της όταν τα πράγματα δεν πάνε  όπως της αρέσει. Ο Εντγκάρ, ο μπάτλερ του σπιτιού, τους φέρνει γάλα για δείπνο, αλλά το γάλα είναι γεμάτο με υπνωτικά χάπια. Τα χάπια κάνουν τη δουλειά τους και οι γάτες πέφτουν θύματα απαγωγής. Ο Εντγκάρ τις απήγαγε για να κληρονομήσει την περιουσία της Μαντάμ Μπονφαμίλ. Η Μαρί και η οικογένειά της ξυπνούν κοντά σε μια γέφυρα και αφού περνάνε τη νύχτα στη βροχή τους πλησιάζει ο Τόμας, ένας αδέσποτος γάτος. Ο Τόμας τους βοηθάει να ξαναγυρίσουν στο Παρίσι  κι έτσι καταφέρνουν να γυρίσουν πάλι στο σπιτικό τους και να ζήσουν με τη Μαντάμ Μπονφαμίλ.   

Ντάμπο το Ελεφαντάκι

Η ταινία κινούμενων σχεδίων κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1941 στην Αμερική από τη Walt Disney Production. Ο Ντάμπο  είναι ένα μωρό  ελεφαντάκι που παραδίδει ο πελαργός στη μητέρα του την κυρία Τζάμπο που ζει σε ένα τσίρκο. Σύντομα οι άλλοι ελέφαντες αρχίζουν να κοροϊδεύουν το μικρο ελεφαντάκι επειδή έχει μεγάλα αυτιά. Μια ομάδα μικρών αγοριών βασανίζει τον Ντάμπο, η κυρία Τζάμπο αντιδρά και τους επιτίθεται χάνοντας την ψυχραιμία της. Μετά από αυτή την εξέλιξη κλειδώνουν τη μαμά του και ο Ντάμπο μένει ολομόναχος και χωρίς καμία συμπαράσταση. Ο διευθυντής του τσίρκου αποφασίζει να τον βάλει στην κορυφή μιας πυραμίδας ελεφάντων κατά τη διάρκεια ενός ακροβατικού στο τσίρκο. Ο Ντάμπο προσπαθώντας να ανέβει στην κορυφή, πατάει τα αυτιά του και καταστρέφει όλη την παράσταση καταλήγοντας να γίνει κλόουν του τσίρκου. Καθώς πάει να πιει νερό σε ένα κουβά όπου είχε πέσει σαμπάνια, την επόμενη μέρα ξυπνάει πάνω σε ένα δέντρο. ‘Ετσι κατάλαβε ότι είχε ανέβει στο δέντρο χρησιμοποιώντας τα αυτιά του. Πίσω στο τσίρκο ο Ντάμπο παρουσιάζει το κόλπο το οποίο περιλαμβάνει άλμα από ψηλό κτίριο. Καθώς πέφτει από το κτίριο ο Ντάμπο καταφέρνει να αποφύγει την πτώση και πετάει γύρω γύρω από το τσίρκο με τα αυτιά του καθώς το κοινό τον βλέπει μαγεμένο. Με αυτό το κόλπο ο Ντάμπο γίνεται πρώτο θέμα σε όλα τα μέσα και μαζί με τη μητέρα του πλέον έχουν ιδιωτικό βαγόνι στο τσίρκο.  

Μπάμπι

Είναι αμερικανική δραματική ταινία κινούμενων σχεδίων η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1942. Ο Μπάμπι είναι ένα νεογέννητο ελαφάκι που προορίζεται να αναλάβει μια μέρα το ρόλο του Μεγάλου Πρίγκιπα του Δάσους, έναν τίτλο που κατέχει ο πατέρας του που προστατεύει τα υπόλοιπα ζώα του δάσους από τους κυνηγούς. Ο Μπάμπι μεγαλώνει παραμένοντας πολύ δεμένος με τη μητέρα του, με την οποία ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο του. Σύντομα κάνει κι άλλους φίλους, το Λουλούδη τον ασβό και τη Φαλίν, ένα θηλυκό ελάφι. Τον πρώτο χειμώνα του Μπάμπι, ενώ έψαχνε για φαγητό με τη μητέρα του πυροβολείται κι έτσι ο Μπάμπι  μένει ολομόναχος. Αργότερα, ενώ πλέον ο Μπάμπι είναι ένα νεαρό ελάφι ξυπνά μια μέρα με τη μυρωδιά της φωτιάς που έχουν ανάψει οι κυνηγοί. Εκείνη τη στιγμή τρέχει να ενημερώσει τους φίλους του και τους σώζει από τη φωτιά.  Στο τέλος, ο Μπάμπι  και η Φαλίν αποκτούν δίδυμα και ο Μπάμπι παίρνει τη θέση του Μεγάλου Πρίγκιπα του Δάσους.