Το Miniso αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Miniso ?
Κάντε επανέκδοση εδώ!!
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50.00€

Αναζήτηση

Ένας οδηγός δώρων από την Miniso Greece

Ένας οδηγός δώρων από την Miniso Greece

Τέλος Νοεμβρίου και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έρχεται η ημέρα γνωστή ως Black Friday.  

Στα καταστήματα Miniso μιλάμε για μια βδομάδα προσφορών και όλα να οδηγούν σε μια μεγάλη έκπληξη την Παρασκευή. Ίσως είναι η τέλεια ευκαιρία να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, στους αγαπημένους σας ανθρώπους ή και να βρείτε από νωρίς τα δώρα που θα σταθούν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.  

Υπάρχουν δυο τακτικές για να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αυτή. Μπορείτε φυσικά, να μπείτε σε ένα κατάστημα και να ξεχωρίσετε αυτά που θα σας τραβήξουν την προσοχή. Μπορούμε όμως και εμείς να σας προτείνουμε κάποια φανταστικά Miniso-δωράκια. Για να βρείτε ευκολότερα αυτό που θα κάνει χαρούμενους τους δικούς σας, θα χωρίσουμε τα πιθανά δώρα αναλόγως με βασικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν. Με τον τρόπο αυτό, σίγουρα, θα κάνετε την σωστότερη επιλογή.  

Εμείς σας προτείνουμε να συνδυάσετε δύο ή και περισσότερα προϊόντα σε ένα προσωπικό gift box. 

Ο συνδυασμός θα είναι δικός σας και ανάλογα σχεδιασμένος για το συγκεκριμένο άτομο που θα πάρει το δώρο. Πρέπει όμως να προσέξετε τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν για να δημιουργήσετε τα ιδανικότερα κουτιά δώρων για κάθε ξεχωριστό σας άτομο.  

Για τους λάτρεις της μουσικής; 

Ακουστικά και φορητά ηχεία με τα οποία θα χάνονται στα αγαπημένα τους τραγούδια. Είτε παίζοντας την μουσική δυνατά, είτε με τα ακουστικά σε υψηλή ένταση, θα θυμούνται το δώρο σας σε κάθε μουσικό λεπτό. 

Ένας οδηγός δώρων από την Miniso Greece 2

Για εκείνους που αγαπούν το instagram

Διαλέξτε από μια σειρά επιπρόσθετων φακών κινητού! Κάθε φακός προσθέτει και μια διαφορετική οπτική. Συνδυάστε το με ένα selfie stick και έχετε το πιο instagram-ικό δώρο. 

Για όσες αναζητούν εντυπωσιακά makeup looks; 

Δημιουργείστε ένα ξεχωριστό beauty box. Το τέλειο beauty box, έχει τα κομμάτια που θα χαρακτηρίσουν ένα look. Ένα έντονο eyeliner, ένα μολύβι ματιών, χειλιών και όλα αυτά, φυσικά σε συνδυασμό με ένα ταιριαστό χρώμα μανό. 

Για εκείνους που αγαπούν να μαγειρεύουν;  

Δείξτε τους ότι αγαπάτε τις δημιουργίες τους και δώστε τους αφορμή να τις παρουσιάσουν μεγαλοπρεπώς στο τραπέζι. Η γκουρμέ εμφάνιση δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί με τον σωστό μαγειρικό εξοπλισμό. Επιλέξτε μαχαιροπίρουνα και σετ πιάτων. Το στήσιμο τους θα ξεχωρίσει. 

Ένας οδηγός δώρων από την Miniso Greece 3

Σκέφτεστε τι άλλο θα ήταν καλή ιδέα;  

Τα λούτρινα αρκουδάκια  

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πόσο γλυκά είναι τα αρκουδάκια.  

Όταν είναι και απαλά με γλυκιά όψη; Δίνουν μια διαφορετική νότα στον χώρο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως διακοσμητικά μαξιλαράκια. Είτε ως λούτρινα, είτε ως διακοσμητικά, σίγουρα θα προσφέρουν κάτι μοναδικό στο άτομο που θα δώσετε το συγκεκριμένο δώρο.  Συσκευές για μασάζ 

Το να κλείσετε εισιτήρια για μασάζ, σίγουρα είναι ένα μοναδικό δώρο. Μπορείτε όμως και να φέρετε αυτή την ευκαιρία χαλάρωσης πιο κοντά στην καθημερινότητα. Επιλέξτε μια συσκευή για μασάζ και  χαρίστε ένα δώρο που θα το θυμούνται κάθε στιγμή.  

Ένα planner 

Με την νέα χρονιά να πλησιάζει, όλοι κάνουμε ήδη σχέδια. Ενθαρρύνετε τους φίλους σας να μην ξεχάσουν τα πλάνα, τους στόχους και τις ιδέες τους για την νέα χρονιά με ένα planner! Άλλωστε, οι καλοί φίλοι, σου βγάζουν και τον καλύτερο εαυτό.  

Παιχνίδια 

Το αγαπημένο των μικρότερων ηλικιών φυσικά και είναι τα παιχνίδια. Αυτοκινητάκια, συναρμολογούμενα τουβλάκια, παιχνίδια προσποίησης. Ανάλογα με το τι αγαπά το κάθε παιδί, αλλά και τι προκαλεί την ανάπτυξη του, επιλέξτε κατάλληλα. 

Αυτές βέβαια, είναι μονάχα κάποιες ιδέες. Μπορείτε να βρείτε ακόμη περισσότερα πράγματα και φανταστικά δώρα σε ένα κατάστημα Miniso Greece. Βρείτε μας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές της Black Friday week!  

Δευτέρα 25/11 ως και Παρασκευή 29/11.