Ο Tom & Jerry έφτασε στην MINISO

Ο Tom & Jerry έφτασε στην MINISO 1

Η παιδική σειρά Tom & Jerry είναι ένα δίδυμο χαρακτήρων που δημιουργήθηκε για το σινεμά από τους William Hanna και Joseph Barbera το 1940. Πιο συγκεκριμένα δημιουργήθηκαν 161 ταινίες μικρού μήκους. Η σειρά επικεντρώνεται στον ανταγωνισμό μεταξύ των δύο χαρακτήρων, του Tom, μιας γάτας και του Jerry, ενός ποντικού. Στην αρχική σειρά δημιουργήθηκαν από το 1940 έως το 1958, 114 ταινίες μικρού μήκους και κατά τη διάρκεια αυτή κέρδισαν 7 βραβεία Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινούμενων σχεδίων.

Μετά το κλείσιμο του στούντιο κινούμενων σχεδίων MGM το 1957, άλλες εταιρίες ανέλαβαν τη δημιουργία ταινιών με αποτέλεσμα από το 1961 μέχρι σήμερα να έχουν δημιουργηθεί 164 ταινίες μικρού μήκους. Στο ενδιάμεσο διάστημα γυρίστηκαν και δύο ταινίες μεγάλου μήκους, η  “Tom & Jerry : Η ταινία” το 1992 και η “Tom and Jerry” το 2021. Στις ταινίες έχουν συμμετάσχει και άλλοι χαρακτήρες όπως οι: Tuffy ο μικρός ποντικός, Spike το μπουλντόγκ και ο γιος του ο Tyke, η ιδιοκτήτρια του Tom και πολλοί άλλοι οι οποίοι έκαναν τη σειρά πιο συναρπαστική.

Η MINISO  υπέγραψε συμβόλαιο με το brand Tom & Jerry τον Απρίλιο του 2021. Μια ευρεία γκάμα προϊόντων  και κατηγοριών δημιουργήθηκε και βρίσκεται πλέον και στα Ελληνικά καταστήματα για να δώσει χαρά και να επαναφέρει μνήμες στους λάτρεις της ταινίας Tom & Jerry.