Η MINISO υποστηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Η MINISO υποστηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) 1

Μια μεγάλη ενέργεια κοινωνικής ευθύνης ξεκινάει για την MINISO Greece και μπορείς να συμβάλλεις και εσύ! Η MINISO Greece δείχνει το στήριγμά της στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και συμβάλλει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στην εκπλήρωση μιας παιδικής ευχής. Πώς θα γίνει αυτό; Μέσα από την κατηγορία Σειρά Παιχνιδιών!

 

Με κάθε αγορά από την κατηγορία Παιχνιδιών της MINISO, 1€ από τα έσοδα της εταιρείας θα προστίθεται στο καλάθι του Make-A-Wish Ελλάδος και μια παιδική ευχή θα φτάνει πιο κοντά στην εκπλήρωσή της. Αλλά δεν σταματάμε μέχρι εκεί!

 

Όλοι μας οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα να συμβάλλουν περαιτέρω σε αυτή την προσπάθεια! Κατά την ολοκλήρωση ηλεκτρονικών αγορών, θα έχετε την επιλογή να δωρίσετε 1€ στο Make-A-Wish Ελλάδος κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

 

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμεύεται να  εκπληρώσει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

 

Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή.

 

Είναι o τρόπος να ξαναγίνει ένα παιδί, παιδί…ξαναβρίσκοντας την παιδικότητα και την αθωότητα που χάθηκαν βίαια λόγω της ασθένειας.

 

Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι και από τον Δεκέμβρη θα έχουμε όλοι την ευκαιρία, χωρίς κανένα κόστος, να συμβάλλουμε στην προσπάθεια του Make-A-Wish Ελλάδος να κάνει την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα! Εσύ, τι ευχή είχες ως μικρό παιδί;