Miniso Greece | Rewind 2019

Miniso Greece | Rewind 2019 1

Ο ερχομός μιας νέας χρονιάς, σίγουρα, μας βάζει όλους σε σκέψεις. Αφήνουμε το παλαιό έτος με εμπειρίες που μας κάνουν καλύτερους και θέτουν τις βάσεις για έναν χρόνο με ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές. Πλέον, έχουν απομείνει λίγες μόνο μέρες μέχρι το 2020. Ας δούμε λοιπόν, τις σημαντικότερες στιγμές για την Miniso Greece το έτος αυτό.  

Δοκιμάστε το και εσείς στην δική σας ζωή! Ποιες είναι οι στιγμές που  ξεχωρίσατε το 2019;

Miniso Greece | Rewind 2019 2

Νέο κατάστημα στην Ομόνοια 

Το νέο κατάστημα Miniso Greece στην οδό Πανεπιστημίου 54, σίγουρα αποτέλεσε μια ξεχωριστή στιγμή. Πάντοτε, χαιρόμαστε όταν η οικογένεια μας μεγαλώνει και κυρίως, όταν μπορούμε να γνωρίσουμε νέους επισκέπτες μέσω μιας νέας τοποθεσίας. Η Ομόνοια, στο κέντρο της Αθήνας,  δίνει την ευκαιρία να επισκεφτείτε ένα κατάστημα Miniso ενώ κάνετε δουλειές στην πόλη ή και κατά την διάρκεια της βόλτας σας. 

Αλήθεια, το 2020, που θα θέλατε να έρθει ένα νέο κατάστημα Miniso Greece; 

Η συλλογή MarvelxMiniso   

H Miniso, αποτελεί ένα παγκόσμιο, Ιαπωνικό brand και έτσι, κατέχει αποκλειστικές συνεργασίες. Σίγουρα γνωρίζετε τους υπερ-ήρωες της Marvel! Μικροί και μεγάλοι, αγαπάμε τον Spider-Man, Hulk, Ironman, Thor και φυσικά, την Captain Marvel και Black Widow. Την χρονιά που οι Avengers μας απασχόλησαν με τα συναρπαστικά τους νέα, η Miniso Greece έφερε τους περιζήτητους ήρωες πιο κοντά στον καθένα μας. Η σειρά MarvelxMiniso αποτελείται από είδη σπιτιού, ταξιδιού, ηλεκτρονικά αξεσουάρ, λούτρινα αρκουδάκια και… για να το πούμε πιο εύκολα, όλα τα αγαπημένα προϊόντα Miniso στο στυλ και τους χαρακτήρες των ηρώων. 

Αρκουδάκια πραγματικού μεγέθους Marvel 

Τα Lifesize plush toys με την μορφή ηρώων δεν μπορούν να λείψουν από τις αναμνήσεις του 2019. Ξέρουμε, περνώντας από ένα κατάστημα Miniso και εσείς θέλατε να αγκαλιάσετε τα αρκουδάκια πραγματικού μεγέθους Spider-Man και Ironman! Για τον λόγο αυτό και μέσα στην χρονιά, δώσαμε μέσω διαγωνισμών, περισσότερους από 6 ήρωες Marvel!  

Το 2020 όμως, έρχονται και άλλοι ήρωες! Μπορείτε να μαντέψετε ποιο Lifesize Marvel plush toy θα έρθει στην παρέα της Miniso Greece;  

Η σειρά #Minisobeauty 

Σε ένα κατάστημα Miniso, υπάρχουν υφασμάτινα, παιχνίδια, είδη σπιτιού-ταξιδιού, γυμναστικής, αξεσουάρ μόδας, προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης.  

Από τα μέσα του 2019 βέβαια, υπάρχουν και τα αγαπημένα σας προϊόντα μακιγιάζ αλλά και περιποίησης νυχιών. 

Lipliner, lipstick και με έντονο χρώμα και cruelty free. Μια σειρά από χρωματιστά eyeliner και φυσικά, Miniso μάσκαρα. Μια ποικιλία χρωμάτων μανό, αλλά και τα προϊόντα περιποίησης των νυχιών σας. Προσεγμένη, πρακτική και budget friendly περιποίηση ώστε να φτιάξετε κάθε λεπτομέρεια πάνω σας, όπως σας ταιριάζει. 

Αρώματα Miniso Greece 

Η έκπληξη που ήρθε προς το τέλος του χρόνου, είναι τα αρώματα Miniso. Ο καθένας μας, έχει ένα άρωμα που του ταιριάζει. Είτε είναι ένα άρωμα που θυμίζει λουλούδια, φρούτα, είτε κάτι πιο ιδιαίτερο. Βρείτε το δικό σας χαρακτηριστικό άρωμα με μυρωδιά που μένει! Εξάλλου, το καλύτερο κομπλιμέντο, είναι να σας ρωτάνε όλοι ποιο υπέροχο άρωμα φοράτε.

Miniso Greece | Rewind 2019 3

Χριστούγεννα στην Miniso 

Τα Χριστούγεννα, αποτελούν για όλους μας, μια ευκαιρία να προσφέρουμε. Η Miniso Greece, λοιπόν, τον χρόνο αυτό έδωσε και συνεχίζει να δίνει δώρα για τον μήνα του Δεκεμβρίου. Μια μέρα βέβαια, ξεχώρισε από τις υπόλοιπες για εμάς. Τυχαίοι νικητές, στα καταστήματα μας στο Παγκράτι, River West και την Ομόνοια, κέρδισαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια  Miniso!  

Το σύμβολο των Χριστουγέννων, έδωσε χαμόγελα στους επισκέπτες μας και σε εμάς αμέριστη χαρά.