Η Collection Mickey and Friends της MINISO ήρθε στην Ελλάδα

Η Collection Mickey and Friends της MINISO ήρθε στην Ελλάδα 1

Γνωρίζατε για την νέα συνεργασία της MINISO;

Στα τέλη του 2019, η MINISO και η Disney ξεκίνησαν την συνεργασία τους, δημιουργώντας προϊόντα της σειράς Mickey, στην Κίνα. Μετά την εξαιρετικά καλή φήμη των προϊόντων και την αύξηση της απόδοσης των πωλήσεων στην Κίνα, η Disney αποφάσισε να επεκτείνει τις πωλήσεις της σειράς Mickey στα καταστήματα MINISO σε όλο τον κόσμο! Τώρα ένα μεγάλο μέρος καταστημάτων MINISO σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν γνήσια, υψηλής ποιότητας και προσιτά προϊόντα Mickey and Friends x MINISO.

 

Mickey and Friends Τώρα και στην Ελλάδα!

Ο Mickey και η παρέα του ήρθα πλέον και στην Ελλάδα στα καταστήματα MINISO Greece! Στη συλλογή Disney της MINISO, θα βρείτε αξεσουάρ και lifestyle προϊόντα εμπνευσμένα από τον Mickey και την Minnie. Το κόκκινο παντελόνι με τα άσπρα κουμπιά, τα κίτρινα παπούτσια και αυτά τα αξιολάτρευτα αυτιά είναι χαρακτηριστικά που σε ταξιδεύουν μονομιάς στον κόσμο της Disney. Ας μην ξεχνάμε και την Minnie Mouse! Με τις χαρακτηριστικές πουά βούλες της και τον φιόγκο, είναι μια αυθεντική έμπνευση του Disney Style.

Προϊόντα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μας είναι μια κούπα εμπνευσμένη από το παντελόνι του Mickey και μια τσάντα φαγητού εμπνευσμένη από την Minnie και τον φιόγκο της! Αλλά ποιον κοροϊδεύουμε; Όλα είναι εξίσου αξιολάτρευτα! Και για όλους όσους είναι λάτρεις του Donald Duck, η συλλογή περιλαμβάνει επίσης προϊόντα εμπνευσμένα από την αγαπημένη μας πάπια, όπως κούπες και τσάντες.

 

Πότε θα βρίσκονται στα καταστήματα;

Η συλλογή Mickey and friends θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων μας από τις 30/10! Ωστόσο, όλα τα προϊόντα είναι από τώρα διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να κάνετε την προπαραγγελία σας. Προλάβετε όλα τα προϊόντα της συλλογής και ζήστε πρώτοι την εμπειρία της Disney που προσφέρει η MINISO!