Feels Like Home

Feels Like Home 1

Με μία επίσκεψη στα καταστήματα μας (Νέα Σμύρνη/ Παγκράτι/River West) είναι εύκολο να καταλάβετε τον λόγο που συχνά παρομοιάζονται με το αίσθημα του να είσαι σπίτι σου.

Το κλίμα, η μουσική και οι εργαζόμενοι της Miniso έχουμε έναν κοινό στόχο: την καλύτερη εξυπηρέτηση, το αίσθημα φροντίδας και άνεσης. Ως ένα lifestyle brand, επιδιώκουμε να αναβαθμίσουμε κάθε κομμάτι της ζωής σας όπου είναι δυνατό. Ο καθένας να μπορέσει να βρει το κατάλληλο προϊόν για οποιαδήποτε ώρα, ανάγκη ή διάθεση.

Στα ιαπωνικά λοιπόν, υπάρχουν πολλές λέξεις που σημαίνουν σπίτι.

Εμείς, έχουμε ξεχωρίσει την λέξη uchi, ως το μέρος που επιστρέφεις και νιώθεις πως επιτέλους βρίσκεσαι πραγματικά σπίτι. Το σπίτι που περιγράφουμε δεν είναι μονάχα ο τόπος, αλλά και το αίσθημα της χαλάρωσης, άνεσης και ζεστασιάς.

Φανταστείτε πως περνάει μια κουραστική μέρα και βρίσκεστε σε αυτό τον χαλαρωτικό τόπο.

 

Ποια είναι τα πρώτα πράγματα, οι αυθόρμητες κινήσεις που θα κάνατε;

Όλα όσα κάνετε στην άνεση του σπιτιού σας, μπορείτε να κάνετε και με τα προϊόντα μας στον δικό σας χώρο ή και όταν επισκέπτεστε ένα κατάστημα μας.

Αρχικά, μπορείτε να αισθανθείτε άνεση.

Να βρείτε μαλακές παντόφλες και απαλά ρούχα. Να αγγίξετε μια γκάμα από χνουδωτά παιχνίδια και αρκουδάκια, να βρείτε κουβέρτες και αμέτρητα μαξιλαράκια.

Στην συνέχεια, ακολουθεί η διασκέδαση.

Τα ηλεκτρονικά μας προϊόντα περιέχουν ακουστικά, bluetooth, ηχεία και αμέτρητα ηλεκτρονικά gadgets. Ακούστε το αγαπημένο σας τραγούδι συνδέοντας τo κινητό σας με ένα ασύρματο ηχείο. Συνδυάστε το με ένα powerbank Miniso, ώστε να μην χρειάζεται να χάσετε την άνεση αλλάζοντας θέση κοντά σε μια πρίζα. Αν σας ενοχλούν εξωτερικοί θόρυβοι, φορέστε τα ακουστικά Miniso και απολαύστε την μουσική σας. Πλησιάζει η στιγμή που θέλετε να μεταφέρετε τα νέα της ημέρας στους κοντινούς σας ανθρώπους; Συνομιλήστε μαζί τους μέσω ενός wireless bluetooth. Το καλύτερο χαρακτηριστικό τους είναι πως όσο ανταλλάσσετε τα νέα της ημέρας, μπορείτε ταυτόχρονα και να συνεχίσετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάνατε.

Για εσάς που επιδιώκετε να περνάτε την ώρα σας πιο δημιουργικά:

Στα καταστήματα μας υπάρχουν αμέτρητα τετράδια και στυλό για να χρωματίσετε και να σχεδιάσετε κάθε σας δημιουργία.

Η δημιουργία βέβαια, δεν περιορίζεται στην γραφική ύλη. Στα καταστήματα μας υπάρχουν πινέλα βαψίματος σε σχέδια δημιουργικά και πρακτικά, δίνοντας στον χρόνο περιποίησης σας μια διαφορετική νότα. Για τις μικρότερες ηλικίες, έχουμε παζλ και τουβλάκια που αναπαριστούν φυσικά τοπία, οχήματα και αριθμούς.

Φυσικά, σε μια ολοκληρωμένη μέρα στο σπίτι, δεν λείπει η ώρα της μαγειρικής!

Το κατάστημα διαθέτει κουζινικά, από σκεύη ως και συσκευές. Προσθέστε ένα σετ μαχαιροπίρουνα με χρώμα στην κουζίνα σας, πακετάρετε το φαγητό σας σε ένα fruit series lunch box, χρησιμοποιείστε μια κούπα Ι ❤ my dog. Αναδείξτε τον χαρακτήρα σας σε κάθε στιγμή με προϊόντα Miniso.

Κατά την προετοιμασία για τον ύπνο, φορέστε μια μάσκα ύπνου We Bare Bears, βρείτε μια κουβέρτα της ίδιας σειράς και αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί.

Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό, η συλλογή μας από χειροκίνητες συσκευές για μασάζ σίγουρα θα σας κινήσει το ενδιαφέρον. Σε διάφορα σχέδια, για όλο το σώμα ή και για επιτόπιο μασάζ. Με τόσο απλά βήματα διαχωριστείτε από τον φόρτο της καθημερινότητας.

Λοιπόν, πως φαντάζεστε το μέρος όπου μπορείτε να κάνετε όλα αυτά;

Είναι το σπίτι σας; Είναι ένα κατάστημα Miniso;

Για εμάς, είναι το ίδιο.
Miniso: Feels like home

Για να μαθένετε πρώτοι τα νέα της Miniso, ακουλουθήστε μας στα social media, στο Facebook και στο Instagram!