Το Miniso αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Miniso ?
Κάντε επανέκδοση εδώ!!
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50.00€

Αναζήτηση

Γλυκά εναντίον Φρούτων – Διαγωνισμός Ιουνίου

Γλυκά εναντίον Φρούτων – Διαγωνισμός Ιουνίου

Το καλοκαίρι έφτασε και όπως και κάθε χρόνο, με το ξεκίνημα του Μάη, η πρώτη μας σκέψη είναι κατά πόσο έχουμε το κατάλληλο σώμα για την παραλία. Ένας μικρός πανικός δημιουργείται και η σκέψη μας διχάζεται στο “Αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω!” και στο “Από αύριο μόνο φρούτα και λαχανικά!”.
Το δίλημμα είναι μεγάλο και η τελική απόφαση δύσκολη.

Γνωρίστε τις ομάδες

Γλυκά

Επομένως, δύο είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της μάχης των σκέψεων! Από την μια, έχουμε τα λαχταριστά γλυκά που τρώγονται όλους τους μήνες του χρόνου, αλλά και να μην τρώγονται, η αναμονή για χωνάκι με δύο μπάλες παγωτό είναι μεγάλη όταν πλησιάζουν οι ζεστοί μήνες του χρόνου. Εξάλλου όλοι μετρούσαμε μικροί τα παγωτά του καλοκαιριού και αυτές οι συνήθειες δύσκολα κόβονται.

Φρούτα

Από την άλλη μεριά, έχουμε τα δροσερά και γεμάτα γεύσεις φρούτα. Τα φρούτα ποτέ δεν μας κάνουν να βαριόμαστε, καθώς κάθε εποχή έχει και τα δικά της και τα θρεπτικά τους συστατικά είναι σημαντικά. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, ποιος δεν νοστάλγησε ένα Αυγουστιάτικο απόγευμα στην παραλία παρέα με ένα κομμάτι καρπούζι (και τυρί για τους περίεργους).

Οι δύο αυτοί αντίπαλοι συγκρούονται χρόνια και ακόμα δεν έχει δοθεί ένα τέλος σε αυτή τη μάχη. Η ομάδα των γλυκών γνωρίζει πόσο ελκυστικό μπορεί να γίνει ένα γλυκό σνακ και πως δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί. Θεωρεί ότι έχει σημαντικό προβάδισμα για την νίκη! Η ομάδα των φρούτων προσπαθεί έντονα να καταρρίψει την θεωρία αυτή. Βασίζεται πολύ στο γεγονός ότι τα γλυκά θα ήταν μια βαρετή γευστική επιλογή χωρίς αυτά!

15-16 Ιουνίου: Παρουσίαση ομάδων

Λεπτομέρειες σχετικά με τις δύο ομάδες και τα μέλη τους θα αναρτηθούν στις 15 και 16 Ιουνίου σε Instagram και Facebook! Αυτό θα σας βοηθήσει να διαλέξετε την πλευρά που θα υποστηρίξετε.

19-20 Ιουνίου: Η Αναμέτρηση ξεκινάει

Από τις 19 Ιουνίου μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας! Θα ξεκινήσει μια
ψηφοφορία στα social media μας, ανάμεσα στην ομάδα των φρούτων και των γλυκών.
Πιο συγκεκριμένα, στις 19 θα γίνει story poll σε Instagram και Facebook και στις 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη ψηφοφορία στο site μας.

Για έξτρα πόντους και συμμετοχές μπορείτε να στηρίξετε την ομάδα σας ανεβάζοντας μια
φωτογραφία, προσθέτοντας το hashtag #TeamFruits ή #TeamSweets αντίστοιχα και κάνοντας mention
το προφίλ @minisogreece.

27 Ιουνίου: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Η καταμέτρηση και ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου,οπότε μείνετε συντονισμένοι. Φυσικά, καθώς η αναμέτρηση θα είναι μεγάλη, θα υπάρχει και μια έκπληξη! Δίνοντας την ψήφο σας σε μια από τις ομάδες, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για την έκπληξη αυτή.

Η μάχη θα είναι δύσκολη και ο ανταγωνισμός μεγάλος. Είστε έτοιμοι γι αυτό;!