Το Miniso αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Miniso ?
Κάντε επανέκδοση εδώ!!
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50.00€

Αναζήτηση

10 Ταινίες της Disney που όλοι λατρέψαμε

10 Ταινίες της Disney που όλοι λατρέψαμε
Ο χειμώνας ήρθε και έφερε μαζί του και την αγαπημένη ασχολία μικρών και μεγάλων! Αγαπημένο snack, ζεστή κουβέρτα, καναπές και ταινία, που κατά κανόνα έχουμε δει πολλές φορές και δεν μπορεί να περάσει χρονιά, χωρίς να την ξαναδούμε. Οι ταινίες της Disney είναι ταινίες που στηρίζουν αυτόν τον κανόνα και που δεν θα πάψουν ποτέ να μας γεμίζουν και να μας κάνουν να γελάμε! Άλλωστε, ο κύριος λόγος που τις βλέπουμε, είναι για να τραγουδήσουμε κάθε στίχο και να πούμε κάθε ατάκα ταυτόχρονα με τον ήρωα της ταινίας και να γελάσουμε με την καρδιά μας. Πάμε, λοιπόν, να κάνουμε ένα throwback στις ταινίες που μας μεγάλωσαν και μας μεγαλώνουν ακόμα!



“Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω πριγκίπισσα”


Από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες όλων είναι οι πριγκίπισσες της Disney. Όλες έζησαν μια δύσκολη ζωή, αλλά το happy ending δεν άργησε να έρθει! Η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, η Ωραία Κοιμωμένη, η Μικρή Γοργόνα, η Πεντάμορφη και το Τέρας, η Ποκαχόντας και η Μουλάν κατάφεραν να μας κάνουν να τις θαυμάσουμε και να καταλάβουμε ότι με προσπάθεια, όλες οι δυσκολίες αντιμετωπίζονται.



Η Σταχτοπούτα είχε για υποστηρικτές της τα μικρά ποντίκια που ζούσαν στο σπίτι, τα οποία πάντα προσπαθούσαν να την προστατεύσουν από την δόλια συμπεριφορά της μητριάς της και των θετών αδελφών της. Είναι χαρακτηριστική η σκηνή της ταινίας, όπου τα ποντίκια ράβουν ένα όμορφο φόρεμα για την Σταχτοπούτα, που παλιά ήταν της μητέρας της, και τραγουδούν “Σαν βασίλισσα θα μοιάζει η Σταχτοπούτα!”. Την μεγαλύτερη βοήθεια, βέβαια, την έλαβε από την Νεραϊδονονά, η οποία με το χαρακτηριστικό “Bibidi Bobidi Boo” μετέτρεψε την κολοκύθα σε άμαξα, τα ποντίκια σε άλογα, το άλογο σε οδηγό άμαξας και τον σκύλο Μπρούνο σε υπηρέτη, ώστε να πάει η Σταχτοπούτα στον πολυπόθητο χορό!



Πολλές από τις πριγκίπισσες της Disney είχαν στο πλάι τους ζωάκια που τις βοηθούσαν να ξεπερνούν κάθε δυσκολία! Οι πιο γνωστοί φίλοι είναι ο Φούσκας (ψάρι) και ο Σεμπάστιαν (καβούρι) της Άριελ, ο Μίκο (ρακούν) της Ποκαχόντα και ο Μούσου της Μουλάν, ένα μικρό δρακάκι που της έδειξε πως να συμπεριφέρεται σαν άντρας. Τους πιο ιδιαίτερους φίλους, όμως, τους είχε η Μπελ, καθώς είχε για παρέα της τα έπιπλα και τα αντικείμενα του κάστρου όπου έμενε με το Τέρας. Χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας είναι το δείπνο που της ετοίμασαν με τον ερχομό της στο κάστρο, τραγουδώντας το “Λιχουδιές, λιχουδιές, χίλιες τόσες νοστιμιές.”!



Ταινίες με ζώα της Disney


Πρωταγωνιστές των ταινιών Disney είναι πολλές φορές και τα ζώα! Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον “…τσίφτη γάτο, γάτο μουστακάτο!” τον Θέμο από τις Αριστόγατες, που βοήθησε την Λαίδη και τα γατάκια να βρουν τον γυρισμό για το Παρίσι. Ωστόσο, αγαπημένη σκηνή πολλών από την ταινία Αριστόγατες, είναι η μάχη του Έντουαρντ, του μπάτλερ, με τον Διονύσιο και τον Νιόνιο, δύο σκύλοι που είχαν βρει την άνεσή τους με τα υπάρχοντά του!



Αγαπημένοι ήρωες της Disney είναι, φυσικά, και τα πασίγνωστα 101 Σκυλιά της Δαλματίας. Όταν βλέπεις αυτή την ταινία ένα πράγμα περιμένεις να ακούσεις, που δεν είναι άλλο από το τραγούδι της Κρουέλα Ντε Βιλ! Αλλά δεν είναι αυτά τα μοναδικά σκυλιά που τράβηξαν το ενδιαφέρον. Η Λαίδη και ο Αλήτης είναι αυτοί που με το ρομαντικό τους δείπνο, μας έκαναν όλους να βλέπουμε την μακαρονάδα με άλλο μάτι!



Τώρα που ξύπνησαν οι αναμνήσεις σου, με ποια ταινία λες να ξεκινήσεις;