Το Miniso αναβαθμίστηκε.
Είστε εγγεγραμμένος πελάτης στο Miniso ?
Κάντε επανέκδοση εδώ!!
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50.00€

Αναζήτηση

Γνωρίζοντας τους Disney Villains 2021

Γνωρίζοντας τους Disney Villains 2021

Όλοι αγαπάμε τα παραμύθια της Disney. Έχουμε γνωρίσει και έχουμε δεθεί με τους καλούς ήρωες των παραμυθιών και με τις πριγκίπισσες της Disney. Χαρακτήρες όπως η Άριελ, η Χιονάτη, η Ωραία Κοιμωμένη και πολλοί άλλοι έχουν χαραχθεί για πάντα στο μυαλό μας και είναι οι αγαπημένοι των παραμυθιών μας. Μπορούμε όμως να πούμε ότι αυτά τα παραμύθια δε θα είχαν νόημα χωρίς τους “κακούς” χαρακτήρες. Ήρθε η ώρα να τους γνωρίσουμε.

Μαλέφισιεντ : Είναι η κακιά νεράιδα του παραμυθιού «Η Ωραία Κοιμώμενη». Είναι μια πανίσχυρη νεράιδα που ζει στους Μόορς, ένα μαγικό βασίλειο που συνορεύει  με το βασίλειο των ανθρώπων. Μια δυνατή νεράιδα που τα μάγια της δύσκολα μπορούν να λυθούν. Στο παραμύθι η Μαλέφισιεντ είναι πολύ εκδικητική και παράλληλα ευαίσθητη νεράιδα, διότι ο βασιλιάς Στέφαν δεν την κάλεσε στη γιορτή της γέννησης της πριγκίπισσας Αουρόρα, πράγμα που την πλήγωσε και την εξόργισε πάρα πολύ. Έτσι προσπαθεί να τους εκδικηθεί και να καταστρέψει το βασίλειο των ανθρώπων.

Η Kακιά Bασίλισσα: Η κακιά μάγισσα του παραμυθιού «Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι» είναι μια δυνατή μάγισσα που ζει μόνη της στο βασίλειο με τη θετή της κόρη Χιονάτη, την οποία ζηλεύει θανάσιμα. Μέσα στο βασίλειό της νοιώθει μοναξιά και το μόνο πράγμα που την παρηγορεί είναι ο καθρέπτης της ο οποίος καθημερινά της λέει ότι είναι η πιο όμορφη στον κόσμο. Αυτό όμως μια μέρα αλλάζει διότι ο καθρέπτης της λέει πως πλέον η πιο όμορφη στον κόσμο είναι η Χιονάτη, πράγμα που την εξοργίζει διότι καταλαβαίνει ότι γέρασε. Έτσι διατάζει τον κυνηγό να σκοτώσει τη Χιονάτη επειδή δε μπορεί να το κάνει μόνη της.

Η Κακιά Μάγισσα : Είναι μια γερασμένη και ταλαιπωρημένη γυναίκα που πουλάει μήλα. Πίσω της όμως κρύβεται η κακιά μάγισσα από το παραμύθι «Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι» η οποία είναι αποφασισμένη να σκοτώσει την όμορφη Χιονάτη. Είναι αποφασισμένη να τη δηλητηριάσει με ένα κατακόκκινο μήλο. Η μάγισσα είναι πολύ θυμωμένη και απογοητευμένη με τον κυνηγό ο οποίος δε μπόρεσε να ολοκληρώσει τη διαταγή της και έτσι παίρνει την αποστολή πάνω της.

Κρουέλα Ντε Βιλ: Είναι ο «κακός» και ψυχοπαθής χαρακτήρας από το παραμύθι «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας». Είναι νευρική και παράλληλα αστεία στις περιπέτειές της ενώ προσπαθεί να πιάσει όλα τα σκυλάκια Δαλματίας του Λονδίνου για να φτιάξει την ξεχωριστή και υπέρλαμπρη γούνα της. Το γέλιο της έχει χαραχθεί στα μυαλά όλων όσων έχουν δει την ταινία και αυτό δε μπορούν να το αρνηθούν.

Ούρσουλα: Είναι πανέξυπνο και μοχθηρό πλάσμα του βυθού. Η προσωπικότητά της χαρακτηρίζεται από ζήλια και πονηριά. Η φιλοδοξία της να γίνει βασίλισσα του βυθού και η πονηριά της αποδεικνύεται από τον τρόπο με τον οποίο ξεγελάει την Άριελ και την πιάνει όμηρο μέχρι ο Ποσειδώνας να της δώσει την τρίαινα.

Βασίλισσα Ντάμα Κούπα: Είναι ένας χαρακτήρας στο παραμύθι “Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων”.  Είναι ένας παιδαριώδης χαρακτήρας, κακόγουστη μονάρχις που σπεύδει να εκδώσει θανατικές ποινές με το παραμικρό αδίκημα. Η βασίλισσα είναι ένας χαρακτήρας φτιαγμένος από ένα πακέτο χαρτιά από την Αλίκη, αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι σε θέση να μιλήσει και είναι κυρίαρχος όλου του βασιλείου στην ιστορία.