5+1 Tips-Συμβουλές για ένα Καλύτερο Ταξίδι από την Miniso

5+1 Tips-Συμβουλές για ένα Καλύτερο Ταξίδι από την Miniso 1

Το καλοκαίρι έφτασε και ήρθε ο καιρός να κατεβάσετε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα, να προμηθευτείτε με τα κατάλληλα αξεσουάρ και είδη ταξιδιού και φυσικά,  τα εποχιακά προϊόντα Miniso. Τα αντικείμενα αυτά, που θα σας χαρακτηρίσουν το καλοκαίρι. Με την άφιξη του καλοκαιριού, ακολουθούν και τα ταξίδια. Εκδρομές που μπορούν να γίνουν  πιο ευχάριστες, πιο διασκεδαστικές και εύκολες  με τα προϊόντα της καλοκαιρινής μας σειράς.

Tip #1: Μην ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου

Αρχικά, για να διευκολυνθείτε αλλά και να προστατευτείτε από τον ήλιο, μην ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου.

Στο ταξίδι σας, καθοδόν αλλά και στις διακοπές σας ενώ  χαλαρώνετε, είναι σημαντικό να προστατεύεστε από τις ακτίνες του ηλίου. Σε μια χώρα με δυνατό ήλιο, η προστασία των ματιών αλλά και η ξεκούραση τους επιβάλλεται. Τα καταστήματα Miniso, διαθέτουν σχέδια αντρικά και γυναικεία που ταιριάζουν σε διαφορετικά σχήματα προσώπου και χρώματα. Συνδυάζοντας την προστασία από τις ακτίνες του ηλίου με τον μοντέρνο σχεδιασμό, ελπίζουμε να παροτρύνουμε τους επισκέπτες μας να μην ξεχνάνε το πολύ σημαντικό αυτό αξεσουάρ.

Tip # 2 : Φορέστε ένα καπέλο και προστατευτείτε από τον ήλιο

Η προστασία από τις ακτίνες του ηλίου, δεν αφορά μονάχα την περιοχή των ματιών. Όλοι μας, έχουμε στο μυαλό μας πως  τα καπέλα αποτελούν ένα αξεσουάρ. Παράλληλα όμως, προστατεύουν από τις ακτίνες του ηλίου και τις επιπτώσεις που εκείνες προκαλούν. Η επιλογή ενός καπέλου για τους καλοκαιρινούς μήνες, θα σας επιτρέψει να βιώσετε κάθε στιγμή του καλοκαιριού χωρίς ενόχληση.   

Εάν βέβαια, αναρωτιέστε ποιο είναι το καταλληλότερο στυλ αυτού του σημαντικού αξεσουάρ για εσάς, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την ποικιλία της κολεξιόν καπέλων Miniso.

Για τις γυναίκες, τα καταστήματα Miniso διαθέτουν ψάθινα καλοκαιρινά σχέδια, αλλά και τα πλέον μοντέρνα baseball caps.

Για τους άντρες επισκέπτες μας, μια ποικιλία αντρικών baseball caps, που μπορούν να φορεθούν χειμώνα-καλοκαίρι.

Και τέλος, για τους μικρούς μας επισκέπτες, baseball caps με νεανικότερα, διασκεδαστικότερα σχέδια.

Βρίσκοντας το καπέλο που αντιπροσωπεύει εσάς, ελπίζουμε να μετατρέψουμε την προστασία από τον ήλιο, σε μια όμορφη επιλογή στυλ.

5+1 Tips-Συμβουλές για ένα Καλύτερο Ταξίδι από την Miniso 2

Tip # 3 : Μην ξεχάσετε να μείνετε ενυδατωμένοι

Ο καιρός του καλοκαιριού, απαιτεί προσοχή στον κίνδυνο της αφυδάτωσης προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις υψηλές θερμοκρασίες. Καθώς, η προστασία του περιβάλλοντος είναι ένα ακόμη φλέγον ζήτημα, επιλέξτε μια συσκευασία νερού Miniso, μειώνοντας την επανειλημμένη χρήση πλαστικών.

Το γυάλινο μπουκαλάκι μας, σε σχέδιο water cube, κυκλοφορεί σε 6 χρώματα και είναι εμπνευσμένο από το σχέδιο φυσικών κυμάτων. Η συσκευασία είναι γυάλινη με επικάλυψη πλαστικού και αφαιρούμενο στόμιο.  Πρόκειται για ένα από τα προϊόντα μας που έχουν κερδίσει στα if Design awards του έτους 2018 (Παγκόσμιο βραβείο σχεδιασμού) , για την αισθητική και την πρακτικότητα του.

Διαθέτουμε βέβαια και επιπλέον σχέδια. Πιο απλά, πιο χρωματιστά αλλά και για τους μικρούς μας επισκέπτες με παιδικά μοτίβο. Σε απαλό ροζ και γαλάζιο  ή και σε σχέδια της σειράς We Bare Bears, με τους χαρακτήρες Ice Bear (Λευκό αρκουδάκι), Grizzly (Καφέ αρκουδάκι) και Panta .

5+1 Tips-Συμβουλές για ένα Καλύτερο Ταξίδι από την Miniso 3

Tip # 4 : Χρησιμοποιείστε μια ετικέτα ταξιδιού για την βαλίτσα σας!

Ένας ακόμη τρόπος για να διευκολύνεται τα ταξίδια σας, είναι μέσω των ετικετών που διαθέτουμε για τον διαχωρισμό της βαλίτσας σας από τις υπόλοιπες. Οι ετικέτες ταξιδιού μας κυκλοφορούν σε απλά διακριτικά ή και έντονα σχέδια. Επιπλέον, σε σχήματα και απεικονίσεις πιο πρωτότυπες. Αδιαμφισβήτητα, δεν θα μπερδέψετε την αποσκευή σας με κανενός. 

5+1 Tips-Συμβουλές για ένα Καλύτερο Ταξίδι από την Miniso 4

Tip # 5: Φυσικά, χρειάζεται και η απόκτηση συσκευασιών για ταξίδι

Όχι μονάχα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, αλλά και για κάθε ταξίδι, είναι βολικό να προμηθευτείτε συσκευασίες ταξιδιού. Το βάρος αποσκευών μειώνεται αλλά και ο χώρος που καταλαμβάνουν οι μεγάλες συσκευασίες στην αποσκευή σας. Στα καταστήματα μας μπορείτε να βρείτε συσκευασίες διαφόρων μεγεθών και σχημάτων, ιδανικά για  αφρόλουτρα, κρέμες μέχρι και αρώματα. Ελαττώστε την ταλαιπωρία εύκολα και γρήγορα με μια travel sized συσκευασία Miniso. 

Tip #6: Στον δρόμο για το ταξίδι σας ή και την παραλία, μην παραλείψετε τα μαξιλαράκια ταξιδιού Miniso

Κάποιοι λένε πως δεν έχει σημασία το ταξίδι αλλά ο προορισμός. Για εμάς, μετράει και το ταξίδι και γι’ αυτό προσπαθούμε να  το βελτιστοποιήσουμε για εσάς, με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε. Προμηθευτείτε ακουστικά, ηχεία, ανεμιστηράκια αλλά φυσικά και μαξιλάρια ταξιδιού. Ταξιδέψτε άνετα, χωρίς να πιάνεστε ή και να αισθάνεσαι άβολα κατά την διαδρομή. Απολαύστε το ταξίδι, ξεκουραστείτε ή και κοιμηθείτε. Τα μαξιλαράκια ταξιδιού μας, κυκλοφορούν με χρώματα, σχέδια, αλλά και ένα αποκλειστικό σχέδιο με συνοδευόμενη μάσκα της σειράς We Bear Bears.

Εσείς, έχετε συμβουλές να μας προτείνετε; Προϊόντα μας που δεν παραλείπετε από τα καλοκαιρινά σας ταξίδια;