Τι γνωρίζετε για τα We Bare Bears;

we bare bears
[lwptoc]

Μια από τις μεγαλύτερες συνεργασίες της MINISO είναι η δημιουργία της σειράς προϊόντων We Bare Bears x Miniso. Αυτή η σειρά προϊόντων, σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε τις δικές σας περιπέτειες, όπως κάνουν τα τρία αρκουδάκια της τηλεοπτικής σειράς. Γνωρίζετε, όμως, ποια είναι τα We Bare Bears;

Πάμε να μάθουμε λίγα πράγματα για την σειρά We Bare Bears και να γνωρίσουμε τους πρωταγωνιστές της!

Τι είναι τα We Bare Bears;

Τα We Bare Bears είναι μια τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε από τον Daniel Chong και προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 27 Ιουλίου του 2015. Η σειρά εστιάζει στην ανάγκη των τριών πρωταγωνιστών της να εξερευνήσουν την αγάπη και της φιλίες, αλλά και στην έντονη επιθυμία τους να ενταχθούν στην κοινωνία των ανθρώπων του San Francisco.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι τρεις αρκούδες: ο Grizzly (ή Grizz), ο Panda (ή Pan-Pan) και ο Ice Bear.

Τι γνωρίζετε για τα We Bare Bears; 1

Οι τρεις ήρωες προσπαθούν έντονα να ενταχθούν στην ανθρώπινη κοινωνία με το να αγοράζουν φαγητό, καθώς είναι μια ανθρώπινη συνήθεια, να κάνουν παρέα με ανθρώπους και κάνοντας διάφορες προσπάθειες να γίνουν διάσημοι στο Internet. Ωστόσο, φαίνεται να μην το πετυχαίνουν ιδιαίτερα, καθώς κυριεύονται από το ζωικό τους ένστικτο. Στο τέλος όμως, αυτό που φαίνεται να έχει σημασία, είναι πως ο ένας είναι στο πλευρό του άλλου!

Κύριο χαρακτηριστικό των τριών αρκούδων είναι το γεγονός ότι δημιουργούν μια “στοίβα αρκούδας” προκειμένου να περιηγηθούν στην πόλη. Η στοίβα αυτή έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της σειράς και σχεδόν πάντα ο Grizzly βρίσκεται στην κορυφή, ο Ice Bear στην βάση και ο Panda στην μέση.

Τι γνωρίζετε για τα We Bare Bears; 2

Μερικές φορές, οι τρεις ήρωες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με τους φίλους τους, όπως είναι η Chloe Park, ο bigfoot Charlie, ο Koala Nom Nom, η δασοφύλακας Tabes και η Lucy. Η Chloe είναι η καλύτερη φίλη των τριών πρωταγωνιστών και είναι άνθρωπος. Η ηλικία της δεν καθορίζεται σε κανένα από τα επεισόδια, αλλά υπολογίζεται να είναι 10 με 12 χρονών. O Charlie είναι ένας χαρακτήρας αρκετά θορυβώδης και εκκεντρικός. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι τρεις ήρωες να μην προτιμούν την παρέα του, με τον Grizzly να κάνει μια παραπάνω προσπάθεια να τον προσεγγίσει.

Ο Nom Nom είναι ένα διάσημο κοάλα μέσα από βίντεο στο internet, αρκετά ανταγωνιστικό, που συχνά χρησιμοποιεί την φήμη και την χάρη του για να χειραγωγήσει τους άλλους. Η Tabes είναι πολύ εξωστρεφής και ενεργητική, αφοσιωμένη και παθιασμένη με την δουλειά της. Τέλος, η Lucy είναι και αυτή μια από τους καλύτερες φίλες των αρκούδων και φαίνεται να είναι και ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Panda!

Πληροφορίες που λίγοι γνωρίζουν ή έχουν παρατηρήσει

Είναι άγνωστο το πως οι τρεις ήρωες γνωρίζονται, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως βρίσκονται μαζί από πολύ μικρή ηλικία. Μια πληροφορία που υπάρχει σχετικά με την ζωή του Grizzly, πριν γνωρίσει τους υπόλοιπους, είναι ότι γεννήθηκε σε ένα δάσος στις Ηνωμένες Πολιτείες και βρέθηκε από τους δασοφύλακες σκαρφαλωμένος σε ένα δέντρο και αρκετά τρομαγμένος.

Ο Grizzly είναι ο μεγαλύτερος από τους τρεις ήρωες, είναι αρκετά εξωστρεφής και καθοδηγεί τα “αδέρφια” του με την αισιοδοξία που τον διακατέχει, με αποτέλεσμα αρκετές φορές αυτό να είναι καταστροφικό.

Ο Panda, από την άλλη, είναι ο μεσαίος ηλικιακά της παρέας και είναι αρκετά ντροπαλός και ευαίσθητος! Είναι από τους πιο αξιαγάπητους χαρακτήρες, γεμάτος ελπίδα και αρκετά ρομαντικός. Το μεγάλο του πάθος είναι το κινητό του, καθώς συχνά τον ακούμε να λέει την φράση “My phone is my life and soul”. Ο δημιουργός της σειράς έχει αναφέρει πως ο Panda είναι πιο κοντά στον δικό του χαρακτήρα!

Ο Ice Bear, παρόλο που είναι ο νεότερος, είναι πιο ψηλός, λεπτός και δυνατός από τα μεγαλύτερα “αδέρφια” του. Μπορεί να μην μιλάει πολύ (και αν το κάνει θα είναι μόνο σε τρίτο πρόσωπο), οι πράξεις του, ωστόσο, μιλάνε περισσότερο από τις λέξεις! Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος στο να δημιουργεί λειτουργικά μηχανήματα.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το περιεχόμενο της σειράς είναι καλό για παιδιά, αλλά έφηβοι και ενήλικες μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα το χιούμορ που περιέχει, καθώς σχετίζεται με τα στερεότυπα της τεχνολογικά καθοδηγούμενης κοινωνίας μας. Άρα, μήπως είναι μια σειρά που δεν πρέπει να χάσεις;!

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της σειράς εδώ.

Παρακολουθήστε τα νέα της Miniso Greece στο Facebook και το Instagram.