Τα καταστήματα Ιαπωνικού σχεδιασμού MINISO έφτασαν στην Ελλάδα

Τα καταστήματα Ιαπωνικού σχεδιασμού MINISO έφτασαν στην Ελλάδα 1

THE BRAND PHILOSOPHY

Η φύση στην οποία ζουν τα ανθρώπινα όντα έχει μαγική δύναμη. Απολαμβάνουμε αυτό που μας δίνει η φύση, μαθαίνουμε και δημιουργούμε από αυτήν.

Εξαιτίας αυτού, επιδιώκουμε μια απλή και φυσική φιλοσοφία ζωής, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξαιρετικά αγαθά σε ειλικρινείς τιμές, λαμβάνοντας υπόψη τους πόρους της γης, το περιβάλλον, την ανακύκλωση και άλλα θέματα, και την επιστροφή στη φύση και την ουσία του προϊόντος.

H MINISO δεν είναι μόνο ένα εμπορικό ςσήμα, ένα brand, αλλά και ένας τρόπος ζωής. Δεν τονίζει τη λεγόμενη μόδα ή προσωπικότητα και δεν θεωρεί ότι τα δημοφιλή εμπορικά σήματα πρέπει να αυξήσουν την αξία τους. Αντίθετα, η MINISO βλέπει τα πράγματα από την οπτική γωνία των καταναλωτών κατά τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προϊόντων, η οποία είναι – πίσω στην ουσία, και επιστρέφει στη φύση.
Η MINISO εμπλουτίζει τη ζωή μας με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε λογικές τιμές. Είναι σαν μια πυξίδα, δείχνοντας τις “βασικές” και “φυσικές” κατευθύνσεις παρέχοντας απλά και φυσικά προϊόντα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ελλάδα ξεκινά επίσημα στις 15/09/2018 με το πρώτο της κατάστημα στο RIVER WEST, θα συνεχίσει με το δεύτερο στην πλατεία Ν. Σμύρνης (Νοέμβ. 2018) και το τρίτο κατάστημα Παγκράτι [Ευτυχίδου & Σπύρου Μερκούρη] (Δεκ. 2018)