Τα απαραίτητα για την επιστροφή στο σχολείο

Τα απαραίτητα για την επιστροφή στο σχολείο 1

Ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί και το σταδιακό, μα αναπόφευκτο τέλος του καλοκαιριού!  

Είτε αυτό σημαίνει επιστροφή στην δουλειά, στο σχολείο ή και στο πανεπιστήμιο, σιγά σιγά οι ρυθμοί της ζωής μας αλλάζουν.  Αυτό όμως δεν είναι αρνητικό. Κάθε τέλος καλοκαιριού, αποτελεί και μια νέα αρχή για να οργανώσετε όσα θέλετε στην καθημερινότητα σας. Να ξεκινήσετε κάποια δραστηριότητα, να μάθετε κάτι καινούργιο και να εξελιχθείτε!  

Για να καταφέρετε όμως όσα θα σχεδιάσετε σε αυτή την νέα αρχή, χρειάζονται και τα απαραίτητα εφόδια. Κάποια tips, αλλά και πράγματα που θα σας βοηθήσουν και θα σας διευκολύνουν μέσα στην χρονιά.  

Ξεκινώντας από το βασικότερο: όσα εφόδια χρειάζεται να έχουμε μαζί μας μέσα στην ημέρα μας!  

Θα σας αποκαλύψουμε λοιπόν, τι μπορείτε να έχετε μαζί σας στην σχολική σας τσάντα. Θα καλύψουμε από τα απαραίτητα (essentials) μέχρι και πράγματα που συνήθως δεν σκεφτόμαστε αλλά μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά κατά την διάρκεια της μέρας.  

Φυσικά χρειάζεται να έχετε μια κασετίνα

Μπορεί να είναι από τα πιο απλά, αλλά οι περισσότεροι ξεχνάμε να αποκτήσουμε αυτό το σχολικό αξεσουάρ. Εάν δεν έχετε κασετίνα είναι πιθανότερο να ξεχάσετε τα μολύβια ή και το στυλό σας! Επιπλέον, θα είναι δυσκολότερο να τα βρείτε μέσα στην τσάντα σας. Έχοντας την γραφική ύλη συγκεντρωμένη σε ένα σημείο, το να σημειώσετε κάτι θα γίνεται πιο εύκολα και γρήγορα. 

Τα απαραίτητα για την επιστροφή στο σχολείο 2

Μην ξεχάσετε σημειωματάρια, μικρότερα τετράδια 

Στο σακίδιο σας πρέπει να υπάρχουν τετράδια. Μια συμβουλή από εμάς όμως, είναι να έχετε και κάποιο μικρότερο τετράδιο. Εκεί μπορείτε να σημειώνετε στα γρήγορα κάτι σημαντικό, να γράφετε το πρόγραμμα της ημέρας σας και να τσεκάρετε γρήγορα τις σημειώσεις σας για ό,τι μπορεί να έχετε ξεχάσει.  

Αυτοκόλλητα σημειωματάκια 

Τα αυτοκόλλητα σημειωματάκια σε έντονα χρώματα θα σας βοηθήσουν είτε να ξεχωρίσετε σημαντικές πληροφορίες είτε να κατηγοριοποιήσετε το είδος της υποσημείωσης σας αναλόγως με το χρώμα!  

Γραφική ύλη 

Τα έντονα μολύβια και στυλό εμπνέουν στην γραφή. Επιλέξτε  χρώματα που θέλετε να βλέπετε. Αυτά που θα τραβούν την προσοχή και θα δίνουν χρώμα σε κάθε ιδέα!  

Αν θέλετε τα στυλό σας να ξεχωρίζουν;  

Επιλέξτε ιδιαίτερα σχέδια! Π.χ. ένα στυλό με τον αρκούδο Grizzly. Τα πρωτότυπα σχέδια έχουν και αισθητική αλλά και δεν θα μπερδεύετε τα δικά σας αντικείμενα με των υπολοίπων.  

Συσκευασίες φαγητού & θερμός 

Για να κρατάτε τα snacks σας φρέσκα και το νερό, τα αναψυκτικά στην κατάλληλη θερμοκρασία, μην ξεχάσετε ένα θερμός και μια συσκευασία φαγητού! Σκεφτείτε: εξαιτίας των πραγμάτων που υπάρχουν στην τσάντα σας, το φαγητό σας μπορεί να πατηθεί ή και να λερώσει τα πράγματα σας. Για τον λόγο αυτό, ξεχωριστές συσκευασίες που είναι και πολλαπλής χρήσης θα σας βοηθήσουν. Επιπλέον, είναι ένας παραπάνω λόγος για να μην καταναλώνετε συνεχώς φαγητό απέξω! 

Νεσεσέρ 

Έχουμε και ένα ξεχωριστό tip για τις φοιτήτριες! Κρατήστε τα βασικά του μακιγιάζ σας σε ένα νεσεσέρ. Έτσι, θα μπορείτε να ανανεώνετε γρήγορα και εύκολα το makeup σας μέσα στην ημέρα. Προσθέστε ένα καθρεφτάκι και μια μικρή χτένα και θα είστε έτοιμες για κάθε εμφάνιση σε κάθε ώρα της ημέρας!   

Έχουμε ξεχάσει κάτι;  

Εάν έχετε μαζί σας laptop , μην ξεχάσετε μια θήκη ώστε να το προστατεύει κατά την μετακίνηση σας!  

Τα ακουστικά δεν μπορούν να λείπουν από κάθε τσάντα για τον δρόμο από και προς το σχολείο ή και το πανεπιστήμιο.  

Για να ξεχωρίζετε εύκολα τα κλειδιά σας, επιλέξτε ένα χαρακτηριστικό μπρελόκ. 

Τέλος, για καλύτερη οργάνωση συλλέξτε τις σημειωμένες κόλλες σε έναν φάκελο. 

 

Όλα όσα χρειάζεστε στο σακίδιο σας, τώρα στα καταστήματα Miniso Greece!