Νέα εμπειρία Miniso με το launch του νέου website μας

Νέα εμπειρία Miniso με το launch του νέου website μας 1

Η νέα εμπειρία MINISO έφτασε με την παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας μας! Εδώ και λίγες εβδομάδες η ομάδα της MINISO προχώρησε στην βελτίωση της ιστοσελίδας μας και πριν μια εβδομάδα, αυτή τέθηκε σε λειτουργία. 

Με αυτή την κίνηση καταφέραμε να θέσουμε τα θεμέλια για μια πιο ευέλικτη ιστοσελίδα, η οποία θα μπορεί να υποστηρίξει μελλοντικές προσθήκες και βελτιώσεις. Σε αυτές τις προσθήκες, βοηθήσατε όλοι εσείς που μας δίνετε την γνώμη σας και τις συμβουλές σας και μας βοηθάτε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. 

Ο νέος σχεδιασμός της ιστοσελίδας μας, έγινε με γνώμονα την αισθητική και την φιλοσοφία της Miniso. Στόχος μας είναι η καλύτερη αντιπροσώπευση του απλού σχεδιασμού και των αξιών “Love Life, Love Miniso” της εταιρείας.

Έχοντας αυτήν την κατεύθυνση κατά νου, έγινε σχεδιασμός των κατηγοριών, έτσι ώστε, να είναι πιο ευανάγνωστες και πιο ξεκάθαρες προς τους επισκέπτες μας. Επίσης, προστέθηκε η βελτιωμένη εμπειρία αναζήτησης η οποία δίνει την δυνατότητα να γίνεται αναζήτηση των προϊόντων μας για την καλύτερη εύρεση τους. Η λίστα μας αυτή θα ανανεώνεται συνέχεια με βελτιώσεις να πραγματοποιούνται μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο το οποίο θα ευχαριστεί και εσάς και εμάς.

Υπάρχουν πολλές ακόμα βελτιώσεις και προσθήκες που έχουν προγραμματιστεί, αλλά θα θέλαμε και την δική σας γνώμη σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας και πως θα μπορούσαν αυτές να προσφέρουν σε εσάς μια καλύτερη εμπειρία.

Τι θα προτείνατε εσείς; Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε την εμπειρία Miniso συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε εδώ