Γνωρίζοντας τα καταστήματα Miniso

Γνωρίζοντας τα καταστήματα Miniso 1

Από την Ιαπωνία  στην Ελλάδα , τα καταστήματα Ιαπωνικού σχεδιασμού Miniso, άνοιξαν το 2018, προσφέροντας κάτι νέο και καινοτόμο για τα Ελληνικά δεδομένα. Ας δούμε όμως, περί τίνος πρόκειται αυτό που ονομάζουμε Love Life, Love Miniso!

Miniso River West

Η ιστορία των καταστημάτων Miniso στην Ελλάδα, ξεκινά στο River West του δήμου Αιγάλεω – στην  Λεωφόρο Κηφισού 96-98. Στο εμπορικό κέντρο όπου μπορείτε να βρείτε μια γκάμα πολλών διαφορετικών καταστημάτων, να ψωνίσετε, να διασκεδάσετε ή και να κάτσετε για ένα καφέ, μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κατάστημα Miniso.

Το κατάστημα μας θα το συναντήσετε στο πρώτο επίπεδο του River West, όπου η ομάδα μας επιδιώκει να σας βοηθήσει να δείτε και να βρείτε οτιδήποτε μπορεί να χρειάζεστε για την καθημερινότητα σας. Η μοναδικότητα του συγκεκριμένου μας καταστήματος, κρύβεται στην δυναμική του τοποθεσία.

 Σε ένα πολυώροφο εμπορικό κέντρο αναλογιστήκαμε:

Υπάρχει ένα κατάστημα όπου να περιέχει ό,τι θα μπορούσε να χρειαστεί ένας επισκέπτης στον ίδιο όμως χώρο; Είδη γραφείου, τεχνολογίας, γυμναστικής, ρουχισμού, οικιακής χρήσης, αλλά και παιχνίδια, αξεσουάρ μόδας και δωράκια;   

Η ποικιλία αυτή των αντικειμένων μπορεί να συνδυαστεί με υψηλή ποιότητα και αισθητική;

Και έτσι, υλοποιήθηκε το ξεκίνημα της Miniso.

Με την πάροδο του χρόνου, οι επισκέπτες μας, έχουν αναγνωρίσει τι είναι αυτό που επιδιώκουμε να δείξουμε στην αγορά. Το αίσθημα του να αγαπάς την ζωή και την απλότητα σε συνδυασμό με την κομψότητα των πραγμάτων. Βασική μας φιλοσοφία βέβαια, είναι εκείνη της επιστροφής στην φύση.  Για τον λόγο αυτό και  τo κατάστημα μας στο Παγκράτι, βρίσκεται κοντά στο πράσινο. Ανοιχτό στην απλότητα και κομψότητα της φύσης.

Miniso Παγκράτι

Το  δεύτερο κατάστημα της Miniso στην Ελλάδα, πρόκειται για το κατάστημα στο Παγκράτι.  Στην οδό Ευτυχίδου 21 και δίπλα στο άλσος  Παγκρατίου.

Το άλσος  διαθέτει όργανα γυμναστικής, παιδική χαρά, καθημερινά αμέτρητους επισκέπτες και τα  κατοικίδια τους.

Καθώς βρίσκεστε στο Παγκράτι και αν σχεδιάζετε να περάσετε από το άλσος,  μην ξεχάσετε μια βόλτα από το κατάστημα μας. Δείτε την σειρά μας με ακουστικά, μπουκάλια νερού σιλικόνης, τα αξεσουάρ γυμναστικής. Βρείτε όλα όσα μπορούν να συνοδέψουν την βόλτα σας ή και την γυμναστική σας. Η φιλοσοφία επιστροφής στην φύση, κρύβεται σε όλα μας τα προϊόντα. Μην διστάσετε λοιπόν, το ανακαλύψετε και οι ίδιοι από κοντά.

Περνώντας έξω από το κατάστημα μας, κοιτάξτε προς τον δεύτερο όροφο! Μια σειρά από αρκουδάκια We Bear Bears  σας χαιρετούν από την βιτρίνα!

Miniso Ομόνοια

Τον Οκτώβρη, η οικογένεια της Miniso Greece μεγάλωσε, με ένα ακόμη κατάστημα στην περιοχή της Ομόνοιας, Πανεπιστημίου 54.

Πλέον, μέρος της βόλτας στην πόλη, είναι και μια επίσκεψη στο κατάστημα Miniso! Το πιο κοντινό μας κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας θα σας τραβήξει την προσοχή. Προϊόντα τόσο γλυκά όσο και γεμάτα έμπνευση θα σας αλλάξουν την ημέρα. Αντικείμενα τόσο κομψά όσο και πρακτικά. Στο συγκεκριμένο κατάστημα μάλιστα, ο πρώτος όροφος κρύβει ακόμα περισσότερα αγαπημένα αντικείμενα Miniso.

Η περιοχή της Ομόνοιας, όμως, δεν είναι μονάχα ένα κεντρικό σημείο της πόλης μας. Είναι και μια γειτονιά και πλέον μπορούμε να πούμε πως το κατάστημα Miniso είναι και αυτό, ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γειτονιάς αυτής. Συναντώντας πολλούς μας επισκέπτες και φυσικά γνωρίζοντας τους πιο προσωπικά.

Στο εμπορικό κέντρο River West, στο Παγκράτι και στην Ομόνοια σας περιμένουμε! 

Εσείς σε ποια ακόμη τοποθεσία θέλετε να δείτε ένα κατάστημα Miniso;

 

Σε όλα τα καταστήματα Miniso Greece, μπορείτε να βρείτε: αξεσουάρ μόδας (τσάντες, πορτοφολάκια, μπρελόκ) – ηλεκτρονικά αξεσουάρ (ακουστικά, ηχεία) – είδη δώρων/ γραφείου – παιχνίδια – είδη γυμναστικής – προϊόντα για οικιακή χρήση, ομορφιά κ.α. 

Παρακολουθήστε τα νέα της Miniso Greece στο Facebooκαι Instagram.