Σύντομη ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας μας

Σύντομη ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας μας 1

Ανακοίνωση

Τα δεδομένα σχετικά με τον κοροναϊό μεταβάλλονται συνεχώς και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δρούμε όλοι με βάση το κοινό καλό. Στην Miniso, θέτουμε ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων μας. Για τον λόγο αυτό, τα καταστήματά μας θα παραμείνουν κλειστά μέχρις ότου η κατάσταση γίνει πιο ομαλή και δεν θέτει κανένα σε κίνδυνο.

 

Παρ’όλα αυτά, σκεφτήκαμε να μην μείνουμε ανενεργοί και να δώσουμε την δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να έχει “πρόσβαση” στην εμπειρία που προσφέρει η Miniso. Η λύση είναι απλή, θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές παραγγελίες ή παραγγελίες online, από όλη την Ελλάδα! Με μια επίσκεψη στο site μας, θα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε πλήρως για τα προϊόντα μας, καθώς πέρα από φωτογραφικό υλικό, παρέχεται και αναλυτική περιγραφή του κάθε προϊόντος. 

 

Τα προϊόντα μας θα μπορούν να φτάσουν στην πόρτα σας με απόλυτη ασφάλεια και τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Για να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας, θα μπορείτε είτε να καλέσετε στο 2111132322, είτε να συμπληρώσετε την φόρμα παραγγελιών, μέσω της ιστοσελίδας μας.

Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Instagram: https://www.instagram.com/minisogreece/

Facebook: https://www.facebook.com/minisogr/

Οι τηλεφωνικές παραγγελίες θα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 με 17.00 η ώρα. Για παραγγελίες online συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε εδώ.

 

Σύντομη ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας μας 2
Σύντομη ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας μας 3

Τις μέρες αυτές, καθίσταται αναγκαίο να είμαστε αρκετά προσεκτικοί, τόσο για εμάς όσο και για τα κοντινά μας πρόσωπα. Όσο πιο τυπικοί είμαστε προς τις αποφάσεις που παίρνονται, τόσο πιο γρήγορα όλα θα επανέλθουν στην κανονική τους ροή.

Παραμένουμε αισιόδοξοι, ακολουθούμε τις οδηγίες και σύντομα θα βρεθούμε ξανά στους χώρους της Miniso, τηρώντας την βασική μας αξία LoveLife, LoveMiniso!